Madalina

Obiectivul nostru…? Atins!

Cand lucrezi cu oameni ca Mada, perseverenti si pusi pe treaba, rezultatele sunt doar o chestiune de timp.

As avea de scris multe din traseul pe care l-am parcurs impreuna, insa testimonialul ei este mai mult decat elocvent.

Buna,

Eu sunt Mada, am 21 de ani si alaturi de Mihaela am slabit 21 de kg in 11 saptamani. Exact, ati citit bine, nu mi-am scris varsta de doua ori, ci acestea sunt kilogramele pierdute de mine pana acum.

Am pasit pentru prima data in cabinetul NutriShape acum 3 luni, speriata si rusinata de faptul ca urma sa recunosc ca sunt grasa. Tin minte si acum ca am avut un soc cand am vazut ca ceea ce credeam eu despre greutatea mea de atunci era cu mult mai mica de cat aveam de fapt.

Cand Mihaela mi-a zis in cadrul primei sedinte ca in perioada aceasta o sa fie cea mai buna prietena a mea, mi-a venit sa rad, credeam ca este o chestie pe care o spune tuturor clientilor ca sa se marketeze altfel, dar NU, nu era genul acesta de chestie, chiar a fost si inca este!

In aceste trei luni, am putut invata cum sa ma motivez, ce piloni de motivare sa folosesc si cum sa ii construiesc pentru a fi pe termen lung, cum sa nu calc stramb nici macar o data si cum sa traiesc sanatos.

Astazi, de fiecare data cand am ocazia, le vorbesc prietenilor mei de toate beneficiile pe care le poti avea atunci cand mananci sanatos. Inainte sa incep dieta, credeam ca durerile de stomac si somnul de dupa masa sunt  lucruri normale si cu care ar trebui sa ne obisnuim. Acum stiu ca nu este adevarat si ca aceste doua lucruri sunt doar semnale ale unui stil de viata nesanatos.

Am slabit 21 de kg in 11 saptamani, iar calatoria mea este pe departe de a se fi terminat. In aceste 3 luni, Mihaela m-a invatat ce inseamna sa mananc sanatos, cum sa imi dozez portiile si cum sa am grija ca organismul meu sa isi primeasca toti nutrientii necesari functionarii si toate acestea fara sa fac foamea si sa simt ca lumea mea se sfarseste daca nu mananc un Mc Puisor.

Acum sunt pe cont propriu si sunt motivata sa slabesc inca 18 kg pentru a ajunge la greutatea mea ideala. Cu toate ca am zis ca sunt pe cont propriu, relatia mea cu Mihaela nu s-a terminat, tinem legatura prin mijloacele online si imi raspunde la toate intrebarile mele traznite.

O recomand din toata inima pe Mihaela. Daca aveti nevoie de o persoana care sa va inteleaga situatia, activitatile de zi cu zi si care sa va fie alaturi la fiecare pas, cu siguranta ea o sa fie ceea ce cautati.

P.S. Promit sa vin cu vesti de la primul maraton alergat si cu o poza cu mine la greutatea ideala! “

O felicitam din toata inima pentru ambitie si rezultatele obtinute!

*Vezi si alte povesti similare Madalinei aici: http://www.nutrishape.ro/testimoniale/

 

Adauga o intrebare noua si vei primi un raspuns in cel mai scurt timp