bogdan

Bogdan Preda - Instructor Fitness si Tehnician Maseur

Instructor Fitness si Tehnician maseur

Numele este Preda Bogdan si alaturi de mine veti incepe sa dati o noua forma corpului vostru atat fizic cat si psihic! Sunt instructor fitness, antrenor personal și tehnician maseur cu acreditări recunoscute pe plan internațional. Relatia mea cu sportul, a început initial ca o necessitate , la varsta de 15 ani, in urma unei afectiuni respiratorii! Am inceput sa merg la o sala de cartier fara sa stiu NIMIC despre antrenamente, alimentatie, executie si tot ce implica un sport executat CORECT si EFICIENT.
Intotdeauna am fost o persoana ambitioasa, dorind sa obtin cat mai mult din ceea ce mi-am propus si sa-mi imbunatatesc cunostintele teoretice cat si practice. Sportul a venit dintr-o necesitate, ajungând să se transforme pe parcursul a 15 ani, intr-o pasiune, un stil de viață sanatos si chiar intr-o profesie, deși la origini sunt profesor de geografie!

Timp de 15 ani, am învațat și experimentat pe propria persoana tot ce înseamnă sport executat corect, o alimentație echilibrata fara excese, ulterior perfectionandu-mi cunoștințele în domeniu prin cursuri specializate.

VREAU si POT sa transform obiectivele fiecăruia intr-o consecinta a unui mod de viata sănătos.

Experienta mea de aproximativ 6 ani ca si Tehnician maseur in domeniul intretinerii corporale, m-a determinat sa sustin activitatea sportiva, in orice încercare de a slabi , de a tonifia sau de a recupera persoanele, intr-o maniera sanatoasa si armonioasa. Un tratament de infrumusetare nu pote fi dus la bun sfarsit fără o activitate sportiva si o alimentatie echilibrata.

Cu ajutorul meu vei putea afla cum sa faci din fitness, un stil de viata, care nu inseamna doar o alergare pe o distanta foarte mare sau ”tras de fiare” la sala. Vei invata ca a fi in forma, nu inseamna numai a te concentra pe activitatea unui singur muschi ci pe o interconexiune kinetica a intregului corp. In timpul antrenamentelor ne vom concentra pe imbunatatirea rezistentei tale cardio-respiratorii, imbunatatirea fortei musculare, a rezistentei musculare, flexibilitatii ,coordonarii, si miscarilor naturale ale corpului. Antrenamentele, te vor ajuta sa treci peste o serie de bariere psihologice care te impiedica, sa intri intr-o sala de fitness, prin autodepasire, prin programe individuale bazate strict pe dorinta ta personala.

Antrenamentul personalizat este o completare perfecta a programului de coaching nutritional standard, ajutand enorm la imbunatatirea metabolismului, eliminarea riscurilor cardiace si desigur la tonifierea intregului corp pe parcursul procesului de pierdere/castig in greutate. Astfel, in timpului programului de nutritie, inceperea unei activitati sportive asistata de catre un profesionist si ajustata cu planul alimentar din cadrul programului de coaching nutritional, este recomandata tuturor celor care isi doresc o forma perfecta de invidiat, nu doar atingerea unei greutati optime.

Fitness-ul inseamna miscare, matematica si complex de actiuni. Nu pierdeti timp pretios si incepeti ACUM sa va schimbati viata!

Corpul tău poate face orice. Mintea este cea care trebuie convinsă!

Experienta noastra

3
Ani de cand am implementat primul concept de health coaching din Romania
156
Clienti care au atins forma perfecta
40
Marturii scrise sau filmate de la clientii care au atins forma perfecta prin coaching nutritional
50
Seminarii sustinute in domeniul nutritiei sanatoase pentru educarea publicului

Certificari

Discuta gratuit cu un nutritionist!

E timpul sa incepi un stil de viata sanatos!

Vreau sa primesc noutati de la NutriShape si sa primesc ghidul de nutritie gratuit.