Coaching Nutritional – Solutia de care ai nevoie!

Mentinerea unor parametri optimi ai starii de sanatate, un aspect fizic placut, energia necesara activitatilor cotidiene sunt direct legate de o nutritie sanatoasa. Cu siguranta ca cei mai multi cunoastem regulile de baza ale alimentatiei, insa de cele mai multe ori lipseste elementul de baza: motivatia.

Coaching Nutritional

     

 Ce este Coachingul Nutritional?

    Conceptul de coaching nutritional NutriShape isi propune sa aduca pe piata din Romania o metoda inedita de a integra alimentatia sanatoasa si motivarea. Astfel ca vine in ajutorul dumneavoastra prin personalizarea unui program de nutritie, consolidat cu tehnici NLP care sa va mentina constant motivati sa va atingeti rezultatele.

Cum te ajuta Coachingul Nutritional?

Mai mult decat o simpla dieta prescrisa de un nutritionist, NutriShape va acorda suport continuu, imprimandu-va un stil de viata sanatos. Prin explicarea graduala a proceselor care stau la baza organismului uman, tehnici utile prin care se pot depasi barierele mentale, tehnici pentru stoparea dependetei de anumite alimente precum si invingerea propriilor temeri se garanteaza  atingerea si mentinerea greutatii in parametri optimi pe termen nelimitat.

NutriShape reprezinta solutia usoara pentru “o minte sanatoasa intr-un corp sanatos” care trateaza direct cauza si paveaza traseul potrivit fiecarui client deoarece se raporteaza la unicitatea fiecarui individ.

Obiceiurile, in speta cele alimentare, nu se schimba de pe-o zi pe alta, iar ritmul nostru alert si haotic ne determina sa facem cateodata cele mai nefericite alegeri culinare.

De ce este diferit Coaching-ul Nutritional?

Una din anecdotele NLP-ului sustine ca,  un individ se trezeste la un moment dat cu un cal necunoscut in curte. Se urca pe cal, si dupa ce parcurg o anumita distanta intra intr-o alta curte. Toata lumea de acolo este foarte mirata si il intreaba pe individ de unde a stiut unde sa aduca calul, ori el a raspuns: “Calul a venit. Singurul meu aport a fost ca l-am tinut pe drumul sau, fara sa-l las sa se abata de la traiectorie. El a stiut singur unde trebuie sa ajunga”.

Asadar, dupa identificarea destinatiei, NutriShape te ajuta sa ajungi si sa te mentii acolo. Conceptul s-a nascut din dorinta de a fi ghidul tuturor care isi cunosc si constientizeaza obiectivul, dar nu stiu cum sa nu se abata de la drum.

Traieste experienta vietii tale dobandind un stil de viata sanatos.

Incepe programul tau de coaching nutritional!

Comment 1

    Comments are closed.