nutritionist coach

Coachingul Nutritional – stalpul mentinerii motivatiei

Multi dintre noi am incercat numeroase metode de a ajunge la greutatea dorita, concomitent cu pastrarea unui stil de viata sanatos: diete de pe internet, reducerea portiilor de mancare, sport sau vizite la nutritionst. Cunoastem momentul in care hotaram ferm sa facem sport regulat, sa mancam corect, sa ne acordam timpul personal. Totodata, ne este cunoscut si momentul in care realizam ca “minunea a tinut doar 3 zile”. De ce se intampla asta? Putem sa ne linistim, nu e nimic gresit cu noi, sunt numerosi factori care impiedica acea hotarare nascuta din vointa si dorinta de a atinge cea mai buna varianta a noastra.
Coachingul nutritional ne aduce in ajutor stalpul de mentinere al acestei decizii.

Aditional faptului ca ne luam grija constituirii unui meniu zilnic, avem la orice pas reminderul motivational. Este vorba despre specialistul care iti croieste cel mai eficient traseu catre obiectivul tau, camaradul care te asculta si te intelege, mentorul de care ai nevoie in momentele de neincredere si vizionarul care intotdeauna gaseste noi solutii pentru ca obiectivul tau sa fie si mai usor de realizat.
Astfel, o relatie constanta cu coach-ul nutritionist potrivit ne ajuta sa ramanem la hotararea initiala si sa parcurgem acest drum impreuna cu un profesionist capabil sa ne ajuta sa ne insusim cel mai potrivit stil de viata pentru noi, respectandu-ne doleantele si abordandu-ne nu ca pe un client, ci ca pe un prieten, al carui bine il pune pe primul loc.
Beneficiile sunt enorme!

  • Stil de viata sanatos (preventia a peste 90% de boli ce isi au originea in alimentatie)
  • Increderea in sine crescuta
  • Aspect fizic placut

In sfarsit, mentinerea si finalizarea celor mai bune decizii legate de aspectul fizic, alimentatie si stil de viata sanatos sunt acum viabile gratie coachingului nutritional.
Programarile se fac telefonic sau online iar sedintele de coaching la nutritionist se tin la cabinetul din Bucuresti sau pot fi adaptate online.

Adauga o intrebare noua si vei primi un raspuns in cel mai scurt timp