Testimonial mada 2

Craciunul in cea mai buna varianta a ta!

E important sa ne inconjuram de oameni care ne inspira, de oameni care ne indruma sa ne setam anumite standarde si care ne ajuta sa ne depasim.
Atingerea unui obiectiv ne ofera intotdeauna un sentiment de satisfactie. Pentru a pastra acest sentiment, e important ca obiectivul sa nu mai reprezinte scopul final, ci sa se transforme intr-o premisa pentru atingerea unui obiectiv mai inalt. Daca este sa ne raportam la celebra sintagma “connecting the dots”, stim cu siguranta ca aceasta poate fi aplicata mana-n mana cu o retrospectiva fie intrinseca, fie extrinseca. Va propun sa vizualizam valoarea adaugata pe care o aduce imbinarea celor doua abordari.
Studiu de caz- Madalina Stroescu. Aprilie 2014 vine la NutriShape-98 kg. Iulie 2014- 77 kg. Moment in care s-a incheiat colaborarea noastra formala si a urmat inceperea unei frumoase prietenii. Madalina a reusit nu numai sa-si consolideze obiectivul atins, ci si sa-l transforme intr-un motor de mobilizare. Decembrie 2014- 64 kg.

Pentru ca relatiile productive implica reciprocitate, am invitat-o pe Madalina sa ne transmita cateva cuvinte care sa sintetizeze experienta sa:

“Iata ca vine din nou acea perioada frumoasa din an, Craciunul! Din pacate, sau mai bine zis din fericire pentru mine, acesta este primul Craciun in noua varianta a mea. Anul trecut eram foarte suparata in perioada aceasta pentru ca, desi nu am fost niciodata genul de persoana care sa manance pana pica, nu am stiut cum sa imi gestionez mesele astfel incat sa ma simt bine si sa nu ma intorc cu un bagaj de kilograme in plus din vacanta.

Asa cum spuneam mai devreme, anul acesta este diferit! Asta si pentru ca incepand cu aprilie 2014 viata mea  s-a schimbat. In luna aprilie a acestui an am avut norocul sa merg la NutriShape si sa o cunosc pe Mihaela, persoana care nu numai ca m-a ajutat sa scap de kilogramele in plus, dar m-a si invatat cum sa imi gestionez mesele pentru tot restul vietii si sa inteleg cum imi functioneaza organismul.

Acum, ajunsa in luna decembrie, multumita NutriShape, stiu cum sa mentin greutatea pentru care m-am luptat tot anul-64 de kg, stiu cum sa ma bucur de Craciun fara sa ma simt vinovata si fara sa ma intorc cu kilograme in plus. Am trecut prin multe schimbari anul acesta, dar nu schimbarea corporala este cea mai importanta, acum sunt mult mai puternica si mai increzatoare in mine decat am fost vreodata, acum am puterea sa inteleg si sa refuz tot ce nu imi face bine si cel mai important, acum inteleg cel mai bine ce inseamna sa sarbatoresti ceva cu adevarat. Sa fim seriosi, Craciunul nu inseamna mancare, mancare si iar mancare, asa l-am facut noi sa insemne. Craciunul inseamna familie, atat! Eu de abia astept Craciunul de anul acesta pentru ca o sa testeze toate credintele pe care mi le-am format pana in acest moment. In plus, de abia astept sa demonstrez ca a manca la masa de Craciun piept de pui cu salata nu inseamna sa fii la dieta, inseamna sa fii la masa alaturi de cei dragi, dar si sa ai grija de tine.

Nu uita: Tu esti singura persoana care poate intr-adevar sa aiba grija de tine! Eu asta cred acum  si o sa cred pentru tot restul vietii mele.

Craciun fericit tuturor! Eu stiu sigur ca al meu o sa fie FANTASTIC!  Stiu pentru ca cele 34 de kg date jos imi spui asta de fiecare data, sa nu mai vorbim de faptul ca pozele vorbesc de la sine!”

Sarbatori Frumoase tuturor!

Adauga o intrebare noua si vei primi un raspuns in cel mai scurt timp