coach nut

De ce e importanta motivatia atunci cand te apuci de slabit?

O sintagma foarte cunoscuta subliniaza faptul ca “marile realizari au rezultat din cele mai mari frustrari”.  Asa sa fie? Noua ne place sa vedem jumatatea plina a paharului si sa spunem ca marile realizari se nasc din cele mai mari ambitii.

Dar cum sa ne setam corespunzator cand lumea din jurul nostru proiecteaza asupra noastra toate neputintele ei si cand  existenta in aria de confort e cea mai facila alegere?

 Ei bine, secretul consta in increderea in fortele proprii si gasirea unui partener de incredere care sa ne ajute in demersul de a slabi.

Cu toate acestea inca, este recomandat ca inainte sa pornim la drum sa ne raspundem la o serie de intrebari menite sa ne edifice asupra traiectoriei.

In primul rand, trebuie sa fim constienti de cum va afecta realizarea obiectivului persoanele importante din viata noastra. Adica sa ne asumam faptul ca persoanele apropiate se pot imparti in doua categorii: sa ne sprijine sau sa ne submineze demersul. Cum ai gestiona aceasta situatie?

Apoi, de luat in calcul este componenta timpului. Traim totusi intr-o societate alerta, in care timpul se afla printre cele mai importante resurse. Ei bine, ai timp pentru asta? Ai timp sa devii o prioritate pentru tine?

Si-n plus, e important sa luam seama de pretul platit. Fie ca vorbim despre costuri financiare sau de alta natura, trebuie sa fim constienti ce sacrificam pentru asta.

Mai mult decat atat, trebuie sa fim atenti sa pastram avantajele starii actuale si sa invatam sa invingem frustrarile pe care vom fi invitati sa le gestionam.

 De cealalta parte a baricadei, intotdeauna sa fim constienti de farmecul telului nostru si ce ne atrage la el. Este un obiectiv intrinsec sau extrinsec?

Acestea fiind spuse, haideti sa ne gasim motivatia si sa ne punem pe treaba! Important este sa ne dorim sa evoluam si sa urmarim sa avem un inalt nivel de asteptare in fiecare zi!

Bineinteles ca nu trebuie sa pierdem din vedere aspectul beneficiilor. Ce beneficii vei avea odata cu aceasta transformare?

Spune-ne ce te motiveaza si NutriShape te premiaza! La inceput de an, te intampinam cu un concurs menit sa te aduca in forma dorita in 2015.

Asa-i ca iti surade imaginea celei mai bune variante ale tale?

Adauga o intrebare noua si vei primi un raspuns in cel mai scurt timp