cerc

Fii si tu donator de viitor!

**Am inceput sa scriu acest articol in urma cu cateva zile, insa, din lipsa de timp am amanat finalizarea si publicarea lui.

Si iata cum s-a facut 11 decembrie, cand am fost invitati la Teatrul Act de catre cei de la World Vision la seara “Cercului de Prieteni”. Am luat parte la un eveniment unde, impreuna cu echipa si ambasadorii lor ne-am bucurat de opera de teatru pusa in scena de o parte din copiii inclusi in programele umanitare.

Tin sa precizez ca nu-mi amintesc sa fi trait emotii similare in ultima perioada. Pornind de la situatiile expuse artistic de copii, despre care ulterior am aflat ca sunt parte ale realitatii lor, pana la dorinta de a-si depasi conditia prin entuziasm si munca, totul a fost la superlativ.

Asadar, animata de schimbul de replici intre mimesis si catharsis, va invit sa va edificati mai jos in ceea ce priveste colaborarea World Vision- NutriShape.**

Cum, ne-cum, a venit iarna.

Adica acea perioada a anului care ne indeamna sa fim mai buni si mai solidari cu cei mai putin norocosi dintre noi.

Asa ca echipa NutriShape a luat atitudine!

Cei de la World Vision Romania, o organizatie crestina, care desfasoara programe de interventie umanitara de urgenta, de dezvoltare comunitara si advocacy, punand in centrul activitatii bunastarea copilului, deja fac o treaba extraordinara in acest sens. Ei se concentreaza asupra muncii cu copiii, familiile si comunitatile rurale, in scopul depasirii saraciei si nedreptatii.

Drept urmare, am pus la cale un parteneriat frumos, croit in jurul programului “Donator de viitor”.

Colaborarea se vrea  a fi una pe termen lung si are in vedere trei piloni principali. Primul, adresat lunilor decembrie si ianuarie, implica o donatie de 50 RON din partea NutriShape  pentru fiecare prima sedinta de consiliere.

Haideti deci sa accedem spre  cea mai buna varianta a noastra atat fizic cat si spiritual! Programeaza-te la nutritionist in decembrie si ajuta-ne sa schimbam destinul unui copil!

Al doilea pilon presupune strangerea unor donatii in perioada Sarbatorilor. Dragii nostri, in perioada aceasta, va asteapta in cabinetul Nutrishape o urna unde puteti face donatii pentru World Vision. Banutii stransi vor fi folositi in aceleasi scopuri caritabile, asa ca orice ajutor este binevenit!

A treia directie implica, pe termen mediu si lung educarea din punct de vedere alimentar a categoriilor sociale care au un acces limitat la  informatii de acest gen.

Ne face o deosebita placere sa fim promotorii unui astfel de proiect si sa sustinem seminarii de nutritie care pot imbunatati calitatea vietii.

Va multumim ca sunteti alaturi de noi in acest demers si credem cu tarie ca vom reusi sa facem diferenta si sa aducem un zambet acolo unde e nevoie!

Adauga o intrebare noua si vei primi un raspuns in cel mai scurt timp