mihaela

Mihaela Costin

Integrative Nutrition Health Coach , Nutritionist, Life Coach si NLP Practitioner 

Health Coach – Institute of Integrative NutritionLife Coach – Noble Manhattan Coaching School, Nutritionist si NLP Practitioner, Mihaela este o fire sociabila, ambitioasa si optimista si are drept hobby fitnessul. Mihaela a urmat traseul unei cariere de training cu expertiza in dezvoltare personala certificate de Asociatia Nationala pentru Calificari.

Seminariile de wellness tinute in cadrul multiplelor companii si evenimente i-au intarit convingerea conform careia un stil de viata sanatos se traduce in reale beneficii pentru actorii implicati. Asadar, constientizarea necesitatii si testarea pe propria persoana a work-life balance i-au subliniat nevoia de documentare si specializare in acest domeniu. In acest sens a urmat o lunga perioada de aprofundare a normelor medicale de nutritie sanatoasa obtinand specializarea de nutritionist in cadrul Asociatiei Nationale de Terapii Complementare din Romania.

Pentru ca intr-un proces de slabire/remodelare corporala, nutritia se imbina perfect cu motivatia, a ales sa studieze ulterior programarea neuro-lingvistica, obtinand dreptul de practica al International Association for Neuro-Linguistic Programming. Astfel avand la dispozitie instrumente puternice de calibrare in raport cu propria persoana si ulterior in raport cu interlocutorul. La aprofundarea cunostintelor referitoare la procesele corpului uman se adauga si certificarea de Instructor Fitness cu competente de Personal Trainer obtinuta in cadrul scolii Move ON. Toate acestea sunt imbinate frumos sub umbrela dreptului de practica(in curs de certificare) in Coaching oferit de International Institute of Coaching and Mentoring prin Noble Manhattan Coaching si a celui de Health Coach oferit de Integrative Nutrition.

In tot acest timp a oferit programe de consiliere in nutritie de un real succes pentru sute de persone, perfectionandu-si metodele si ajutand la dezvoltarea conceptului de coaching nutritional prin NLP.

Cateva cuvinte...

Numele meu este Mihaela Costin si inainte de toate sunt un om care a invatat pe proprie piele beneficiile unei alimentatii sanatoase si ale unui stil de viata echilibrat.

Fac parte, ca majoritatea de altfel, dintr-o familie de gurmanzi, unde copilaria si formarea mi-a fost amprentata de delicii culinare si de indemnul “mananca tot din farfurie!” 

Avand constant tendinte de ingrasare, tinute sub control de activitate fizica, am constientizat ca reusita consta in echilibru.

Astfel incat circumstantele mi-au indus nevoia de documentare si specializare in acest domeniu. Totusi, nu putine au fost situatiile in care simteam nevoia unui factor suplimentar, de responsabilizare, lacuna pe care am umplut-o prin cunostintele coaching si NLP.

Prin puterea exemplului personal am facut oamenii sa inteleaga ca succesul in mentinerea starii optime de sanatate si a greutatii dorite consta in cunoasterea propriului organism si in depasirea barierelor personale.

Cheia succesului consta in cunoasterea propriului organism si depasirea barierelor personale

Experienta noastra:

3
Ani de cand am implementat primul concept de health coaching din Romania.
350
Clienti care au atins forma perfecta
40
Marturii scrise sau filmate de la clientii care au atins forma perfecta prin coaching nutritional.
50
Seminarii sustinute in domeniul nutritiei sanatoase pentru educarea publicului

Certificari

Discuta cu un nutritionist gratuit!

Este mometul sa incepi un stil de viata sanatos.

Vreau sa primesc noutati de la NutriShape si sa primesc ghidul de nutritie gratuit.