IMG_0909

Inainte si dupa….Sarbatorile de Iarna :)

2014 s-a dus rapid, facandu-i loc unui 2015 ambitios.

Si daca n-am apucat sa ne atingem toate obiectivele,  important e sa fim constiinciosi, iar ce a ramas reportat sa fie  tratat cu prioritate.

Ne facem cu sfintenie celebra “to do list” si incepem sa punem la punct un plan de actiune care sa ne intareasca increderea in noi.

In aceste conditii, este foarte important sa tinem seama de relatiile existente intre lucrurile care impacteaza intregul proces. Succesul fiecarui obiectiv major consta in succesul partilor integrante ale acesuia Prin urmare, e important sa fim atenti atat la scena de ansamblu, cat si la micile detalii.

Pentru a ne facilita succesul, este recomandat sa cunoastem cat mai multe perspective posibile.  Testeaza limitele ca orizonturi. Ce se afla dincolo de orizont?

Acorda importanta egala intervalelor lungi de timp si intervalelor scurte. In anumite situatii exista intarzieri, iar efectele pot aparea la un anumit interval dupa cauza.

Ca oameni, functionam prin intermediul feedback-ului, iar rezultatele actiunilor noastre se intorc pentru a ne determina urmatoarea actiune.

Asadar, schimbarile mici pot produce rezultate importante daca gasesti contextul potrivit. Cand vrei sa faci o schimbare, gandeste-te ce te impiedica sa faci schimbarea. Decat sa actionezi incrancenat in mod proactiv, mai bine indeparteaza barierele din calea schimbarii si permite-i sa aiba loc natural.

Asa ca, haideti sa ne punem pe treaba. Si nu uitati! “Cel mai bine” poate fi inamicul lui “suficient de bine” 🙂

Adauga o intrebare noua si vei primi un raspuns in cel mai scurt timp