Lactate – ce si cum alegem?

Lactate

Cand vine vorba de dieta, de cele mai multe ori suntem tentati sa eliminam din alimentatia zilnica tot ce ar putea contine grasimi, dar scapam din vedere faptul ca organismul nostru are nevoie de acestea pentru a putea functiona la capacitate maxima.

Cand incercam sa eliminam din grasimi, ajungem inevitabil la a inlocui lactatele integrale sau partial degresate cu lactate total degresate (0.1%). Pentru a putea decide ce fel de lactate ar trebui sa consumam zilnic, trebuie sa nu uitam de modul in care au aparut lactatele total degresate prima data in magazine si ce contin acestea.

De exemplu, laptele total degresat a fost inventat ca raspuns al marilor producatori la dietele care sustineau eliminarea totala a lipidelor din alimentatie si care promiteau slabire pe termen scurt. Din punct de vedere nutritional, in fabricarea laptelui total degresat, se pierd grasimi si vitamine foarte valoroase din lapte de care organismul nostru are nevoie.

De asemenea, nu trebuie sa uitam de faptul ca grasimile din lactate ajuta la arderea depozitelor adipoase din corp, iar alegerea tipurilor potrivite de lactate te pot ajuta sa iti atingi mai usor obiectivul final.

Chiar daca grasimile din lactate dunt benefice pentru organism si pierderea in greutate, trebuie sa avem in vedere ca moderatia este cheia in orice si ca nu trebuie sa exagem in ceea ce priveste consumul de lactate.

Astfel, pentru ca moderatia sa fie cheia dietei dumneavoastra, alegeti cu incredere produse partial degresate si consumati-le fara a face exces de acestea. Suntem convinsi ca rezultatele nu vor ezita sa apara.

Adauga o intrebare noua si vei primi un raspuns in cel mai scurt timp