Motivatia in procesul de remodelare corporala

 

E de la sine inteles faptul ca intr-un proces de remodelare corporala sunt implicati mai multi factori. Alimentatia joaca un rol definitoru, sportul intretine entuziasmul, iar motivatia si incurajarea condimenteaza intregul proces.

In momentul in care luam hotararea ca este cazul sa schimbam ceva in modul in care aratam, ne percepem si ne percep altii, e imperios necesar sa incepem prin a lucra pe schimbarea paradigmei.

Sa nu mai vedem regulile alimentare ca fiind rigide si pe o perioada determinata care se va incheia odata cu reinceperea erei deserturilor si a pastelor carbonara. Am spus de multe ori si reiterez ideea conform careia efectul yo-yo nu exista. Exista in schimb revenirea la fostele obiceiuri care au determinat o greutate nedorita, implicit revenirea la greutatea respectiva.

Incununand cele enuntate anterior, anunt cu mare drag incheierea concursului “Ofera-i siluetei tale o noua garderoba” cu premii totale in valoare de 1800 RON. (CITESTE MAI JOS)[optinform]

Premiul 1in valoare de 1000 RON a fost castigat de Alin Dragomir care a slabit aproximativ 25 kg, premiul al doilea in valoare de 500 RON a fost castigat de Alex Mihalceanu(- 15 kg), iar premiul al treilea, 300 RON de Roxana Macaru(-12 kg)

Faptul ca m-am intalnit zilele trecute cu ei pentru a le inmana voucherele aferente mi-a intarit convingerea ca cea mai buna metoda in calea spre succesul remodelarii corporale este coachingul in nutritie.

Desi au incheiat programul de aprox 2 luni, fiecare dintre ei respecta aceleasi reguli invatate, cu o disciplina care le aduce satisfactie si incredere in sine. Nu doar ca nu au mai acumulat kilograme in plus intre timp, insa, dupa cum o sa constatati in testimonialele ce le vom furniza in perioada urmatoare, chiar au mai si slabit si au castigat incredere in sine si respect fata de munca depusa.

Eu? Am castigat niste frumoase prietenii si satisfactia ca am reusit sa ajut la modelarea unor corpuri ce se ridica acum la inaltimea spiritului jovial al fiecaruia.

Adauga o intrebare noua si vei primi un raspuns in cel mai scurt timp