In forma dupa sarbatori

La Nutritionist dupa Sarbatori

“Frumoase Sarbatorile- pacat ca-s scurte”, zicea zilele trecute cineva. Dar poate daca ar fi mai lungi nu ne-am bucura ca atare de ele. Si totusi, pe principiul “tot ce-i bun e imoral, ilegal sau ingrasa”, amprentele nedorite nu intarzie sa apara.

Kilogramele in plus se simt la blugi, nu mai avem aceeasi conditie fizica si ne dam seama ca trebuie sa ne mobilizam rapid pentru a nu ramane cu surplusul. Cum facem?

1. Curatenie in  frigider. Renuntam la toate lucrurile care ne-au ispitit in perioada precedenta. Vremea lor a trecut pe anul acesta.

2. Ne facem plinul cu alimente sanatoase. Legume, fructe, carne si lactate slabe- nu trebuie sa ne lipseasca din frigider. Organismul nostru are nevoie de legume, de fibre, de lucruri cat mai usor de digerat care sa-l readuca pe linia de plutire.

3. Sport. Efortul fizic este mereu un aliat de incredere in procesul de remodelare corporala. Acum e momentul in care ne alocam doua- trei ore pe saptamana in care ne antrenam sa ajungem la obiectivele mult ravnite.

4. Suntem sinceri cu noi insine. E adevarat, am luat in greutate. N-o sa incercam sa ne ascundem sub haine largi, ci o sa luptam impotriva surplusului. Satisfactia si rezultatele vor fi pe masura.

5. Ne construim un plan concret de actiune. Daca pana acum ai fost sceptic, acesta este momentul in care trebuie sa faci o schimbare in viata ta. Nu e vorba de diete restrictive, ci de conversia catre un stil de viata sanatos, care-ti va aduce in scurt timp si silueta visata.

Apeleaza cu incredere la un specialist in nutritie. Dupa cum spuneam intr-un articol anterior (http://www.nutrishape.ro/de-ce-la-nutritionist/), acesta va sti exact cum sa te ghideze in aceasta calatorie.

Vei spune poate ca reprezinta o investitie pe care nu ti-o permiti/nu esti dispus sa o faci. Vei constata rapid ca finantele investite in consilierea specializata sunt economisite din banutii alocati pentru mancare. Si nu ma refer la faptul ca vei manca mai putin, ci ca vei sti sa reduci cumparaturile inutile.

 NutriShape te intampina cu un program special destinat acestei perioade.

“In Forma dupa Sarbatori” include 4 sesiuni de consiliere, perfect croite pe particularitatile tale pentru a te readuce in forma.

Tu ce mai astepti?

Adauga o intrebare noua si vei primi un raspuns in cel mai scurt timp