Nutritionist Raluca Mocanu

Raluca Mocanu

Nutritionist si NLP Practitioner 

Raluca a fost dintotdeauna pasionata de un stil de viata sanatos.  De-a lungul timpului a studiat si a testat pe propria persoana  alimentatia sanatoasa si echilibrata impreuna cu un stil de viata activ, food coachingul si a aprofundat secretele alimentatiei pentru tratatarea celor mai intalnite afectiuni medicale:  bolile cardiovasculare, renale, digestive sau de metabolism. In ultimii ani si-a consolidat informatiile acumulate de-a lungul timpului si si-a perfectionat practicile de coaching nutritional in cadrul programului  de acreditare tehnician nutritionist al scolii de fitness Scandinavia.

Cateva cuvinte...

Ma numesc Raluca Mocanu, sunt Coach in nutritie si impreuna vom experimenta ce presupune un stil de viata sanatos. Te voi sprijini sa iti imbunatasesti starea de sanatate, sa iti atingi obiectivul dorit si mai ales sa il mentii.

Indrumata de unii dintre cei mai mari specialisti in domeniu, am parcurs o vasta perioada de formare, atat teoretica, cat si practica in cadrul Scolii de fitness Scandinavia la finalul careia am obtinut certificarea de tehnician nutritionist.
Experienta mi-a demostrat cat de importanta este preventia in combaterea bolilor secolului si cum insusirea unui comportament proactiv ne poate reda increderea in noi. Personal, respect normele nutritiei sanatoase si ma bucur de avantajele acesteia iar prin folosirea tehnicilor motivationale reusesc sa-mi mentin un stil de viata activ.
Orice demers decizional complex, asa cum este cel de adoptare a unui stil de viata sanatos, trebuie intretinut prin exercitii de verificare a ecologiei obiectivului, de calibrare in raport cu propria persoana si cu cei din jur si de modelare a comportamentelor alimentare la nivel subconstient.
Acesta este unul din rolurile mele aici, sa te acompaniez in drumul deja ales gasind cea mai eficienta cale si facandu-ti mai usor de respectat planul prin mentinerea motivatiei.

Mănâncă, fă mișcare si trăiește frumos !

Experienta noastra

3
ani de cand am implementat primul concept de health coaching din Romania.
350
clienti care au atins forma perfecta
40
marturii scrise sau filmate de la clientii care au atins forma perfecta prin coaching nutritional.
50
seminarii sustinute in domeniul nutritiei sanatoase pentru educarea publicului

Certificari:

Discuta gratuit cu un nutritionist!

E timpul sa incepi un stil de viata sanatos!

Vreau sa primesc noutati de la NutriShape si sa primesc ghidul de nutritie gratuit.