Mai mult decat un simplu nutritionist. De ce NutriShape:

Mediul in care traim ne impune sa gasim solutii eficiente si cat mai rapide. Relatiile bazate pe incredere sunt intotdeauna cele mai performante, de aceea health coachingul reprezinta metoda perfecta de a imbina pilonii de baza intr-un proces de wellbeing, weight management si de corectare a comportamentelor alimentare.

 

Membrii echipei NutriShape va propun mixul perfect intre cunostintele avizate ale unui nutritionist si remodelare corporala, iar competentele de coaching ii transforma in ghidul dumneavoastra de incredere in procesul de weight management/ healthy lifestyle.

 

Punem un puternic accent pe modelarea comportamentelor si totodata pe acceptiunea colectiva a diverselor diete, cat si pe starea generala de sanatate, iar conceptul de bio-individualitate este pus in prim-plan.

Echipa noastra:

 

 

 

Nutritionist Mihaela Costin

Nutritionist, Integrative Nutrition Health Coach Life Coach si NLP Practitioner 

Nutritionist, Integrative Nutrition Health Coach Life Coach si NLP Practitioner, Mihaela este o fire sociabila, ambitioasa si optimista si are drept hobby fitnessul. Mihaela a urmat traseul unei cariere de training cu expertiza in dezvoltare personala certificate de Asociatia Nationala pentru Calificari.

Nutritionist Raluca Mocanu

Tehnician nutritionist si NLP Practitioner 

Raluca a fost dintotdeauna pasionata de un stil de viata sanatos.  De-a lungul timpului a studiat si a testat pe propria persoana  alimentatia sanatoasa si echilibrata impreuna cu un stil de viata activ, food coachingul si a aprofundat secretele alimentatiei pentru tratatarea celor mai intalnite afectiuni medicale:  bolile cardiovasculare, renale, digestive sau de metabolism.

bogdan

Bogdan Preda

Instructor Fitness si Tehnician maseur

Numele este Bogdan si alaturi de mine veti incepe sa dati o noua forma corpului vostru atat fizic cat si psihic! Sunt instructor fitness, antrenor personal și tehnician maseur cu acreditări recunoscute pe plan național și internațional. Am inceput sa merg la o sala de cartier fara sa stiu NIMIC despre antrenamente, alimentatie, executie si tot ce implica un sport executat CORECT si EFICIENT.

Traieste experienta vietii tale dobandind un stil de viata sanatos!

Experienta noastra:

3
Ani de cand am implementat primul concept de health coaching din Romania
350
Clienti care au atins forma perfecta
40
Marturii scrise sau filmate de la clientii care au atins forma perfecta prin coaching nutritional
50
Seminarii sustinute in domeniul nutritiei sanatoase pentru educarea publicului

Certificari:

Discuta gratuit cu un nutritionist:

It’s time to take care of your health now! All you need to do is just send us a message via the form below.

Vreau sa primesc noutati de la NutriShape si sa primesc ghidul de nutritie gratuit.