raspuns Nutrishape.ro

Buna ziua, Cristina,

Multumim pentru e-mail!

Metodologia adoptata de noi este unica in Romania si se axeaza pe urmatoarele directii principale:
. Personalizarea si optimizarea saptamanala a planului alimentar in concordanta cu preferintele culinare, programul tau, starea actuala si obiectivul stabilit
. Modelarea comportamentului alimentar prin tehnici de coaching si NLP. Astfel, actionam in cadrul procesului decizional iar tu iti insusesti setul de obiceiuri sanatoase.
De aceea te vei mentine dupa terminarea programului.
. Suport continuu de la oameni care te inteleg. Oricand vei avea nevoie poti lua legatura in permanenta cu nutritionistul, telefonic, FB sau whatsapp.
. Explicarea mecanismelor care stau la baza functionarii organsimului, in mod progresiv. Intelegand cauzele, vei invata sa gasesti singura solutii in viitor.

Daca se alege un program pt o luna, costul unei sesiuni este de 159 RON, insa plata se face in avans pentru intreaga luna(636 RON) Daca se alege un program pt doua luni, costul unei sesiuni este de 135 RON, insa plata se face in avans pentru ambele luni(1080 RON) Daca se alege un program pt trei luni, costul unei sesiuni este de 113 RON, insa plata se face in avans pentru cele trei luni(1356 RON)

Altfel, daca doriti sa achitati la sfarsitul fiecarei sesiuni, costul va fi de 200 RON/ prima sesiune, respectiv cate 150 RON cele saptamanale.

Mai multe detalii regasiti aici:

Programul Health Coaching

De asemena doresc sa impartasesc cu tine cateva de la cabinetul nostru asemenatoare pentru incurajare, care sper sa te inspire.

Povesti de succes

Sper ca aceste informatii te ajuta si astept raspunsul tau.

Mihaela
0735.186.350

To: coach@nutrishape.ro
Subject: Un nou mesaj NutriShape

De la: Cristina caracoti 0732714335
Mesaj:
39 ani, 1.64 kg, 66 kg…vreau sa slăbesc!

Adauga o intrebare noua si vei primi un raspuns in cel mai scurt timp