Schimbari dupa concediu

Schimbari dupa concediu

Exista un anumit moment al vietii noastre in care suntem motivati sau indrumati sa luam anumite decizii care sa ne defineasca in viitor. Ca in orice situatie avem nevoie de curaj, ambitie si perseverenta sa pornim la drum intr-o arie necunoscuta noua.

Fie ca nu ne mai identificam cu actualul nostru stil de viata sau cu imaginea ori perceptia asupra realitatii noastre, schimbarile sunt parte din cotidian. E important sa le imbratisam si sa le onoram corespunzator.

Imi amintesc cu implinire momentul in care am constientizat ca aspectul meu fizic nu se ridica la inaltimea asteptarilor mele. Ma intorsesem dintr-un concediu all inclusive si la prima interactiune intre mine si cantar m-am declarat invinsa. Castigase cu mult batalia pe care o duceam dintotdeauna. Doar ca in ultima perioada nu mai fusesem la fel de constienta si indreptata in directia respectiva.

Cand am inteles totusi ca am capitulat inainte de vreme, mi-am reluat motivatia si am hotarat ca merit o noua sansa. A fost prioritatea mea pe lista de schimbari dupa concediu. Un nou inceput!

Asadar, am apelat la serviciile unui specialist care mi-a optimizat planul alimentar conform obiectivului meu. Intr-o prioada relativ scurta incepusem sa-mi recastig stima de sine.  N-a fost usor. Iesirea din zona de confort implica mereu o lupta cu propria persoana, cu propriile obiceiuri si cu ceea ce ofera starea actuala la nivel de confort.  Dar simpla proiectie a mea peste cativa ani si nevoia de calibrare in raport cu obiectivele mele m-au tinut conectata.

In timp, am constientizat ca nu e suficient sa-ti atingi obiectivul, ci sa-l si mentii la rangul pe are i l-ai alocat. Asa l-am transformat intr-o premisa pentru atingerea unui alt obiectiv, unul mai inalt. Starea de bine pe care mi-o oferea satisfactia reusitei era prea importanta pentru a-mi bate joc de ceea ce obtinusem.

Asadar, daca va identificati cu experienta mea personala, mai sus descrisa si va regasiti la intoarcerea din concediu intr-o forma pe care vreti sa o optimizati, acum e momentul!

Acum e momentul sa faceti ceva care sa va redea controlul asupra aspectului si sanatatii voastre!
Natura e generoasa cu fructe si legume autentice, vremea inca tine cu noi cat sa initiem activitati fizice, sportive de baza, asa ca de ce sa nu profitam?

Adauga o intrebare noua si vei primi un raspuns in cel mai scurt timp