Alexandra Raureanu

A slabit 8 kg
Nume:Alexandra Raureanu
Varsta:28
Greutate Initiala:79
Greutate actuala:71
Kg pierdute8

*rezultatele variaza in functie de varsta, sex, stare de sanatate si caracteristicile organismului.

Poveste de succes la nutritionist

Descrie experienta traita pe parcursul programul de coaching la nutritionist.

Ca oricine, evident am incercat toate “dietele minune” din auzite, dupa ureche sau luate de pe net si toate fara rezultate.Ba din contra, unele diete cred ca au fost de” ingrasare”. Si cum orice schimbare vine de “luni”, la mine a venit de la inceputul anului. Mi-am luat inima in dinti si am zis “GATA, am nevoie de ajutorul unui specialist”. Si asa am cunoscut un om minunat, care mi-a oferit toata increderea si sprijinul pentru atingerea obiectivului propus.

Am avut putine emotii la “prima intalnire” si asta pentru ca nu eram deloc increzatoare in mine ca voi reusi sa arat asa cum imi doresc. Ca orice schimbare, trecerea de la o viata haotica din punct de vedere alimentar, saritul meselor, mancat dezorganizat si tarziu a insemnat un usor efort. Mai degraba a trebuit sa invat cum sa-mi organizez timpul pentru a respecta toate mesele.

Dar, omul potrivit la locul potrivit a fost acolo! Cu ajutorul NutriShape, prin construirea planului alimentar saptamanal, delicios si sanatos am reusit sa depasesc acel moment. Am slabit 8 kg in 2 luni. Mi-am dat seama ca nu este deloc greu sa ai un plan alimentar sanatos si bine organizat.

Si serios…sloganul “ Eficienta in portii simple” se potriveste 100%. Toate meniurile zilnice au ca timp maxim de pregatire 1 ora.

Recomand cu toata increderea tuturor programul de coaching nutritional nu neaparat pentru a arata bine ci pentru a avea o viata sanatoasa!

Acum am cunostintele necesare pentru a-mi consolida singura un plan alimentar sanatos!

Before
After