Diana Craciun

In sfarsit, am atins greutatea optima!
Nume:Diana Craciun
Varsta:24
Inaltime:169 cm
Greutatea Initiala:71 kg
Greutatea Actuala:60
Kg pierdute:11

*rezultatele variaza in functie de varsta, sex, stare de sanatate si caracteristicile organismului.

Slabire la nutritionist

Urmareste marturia video:

Experienta Dianei in urma programului de slabit NutriShape:

Eram constient-inconstienta de programul haotic, de faptul ca am facut excese, iar cantarul mi-a devenit cel mai mare dusman.

Am incercat sa tin o dieta dar nu am reusit decat pana la masa de pranz. M-am gandit ca pot si singura, dar am constatat ca “hainele intrau la apa”. Pana intr-o zi cand am realizat ca am nevoie de ajutorul unui specialist. I-am scris cateva randuri Mihaelei, iar in scurt timp m-a contactat telefonic. Astfel am facut primul pas in aventura NutriShape.

Am cunoscut un om deosebit, care m-a ajutat sa imi ating obiectivul. A alcatuit un plan alimentar variat, determinandu-ma sa incep sa fiu responsabila. Mesajele motivationale din biroul nutritionistului m-au facut sa zambesc si sa constat ca motivatia poate sta in spatele unor lucruri mici (imagini sugestive, citate sau sosete cu emoticoane). Am slabit 11 kg in 2 luni, ma simt bine si aceasta stare se transmite si celor din jur. Acum pun in aplicare ceea ce am invatat.

Dupa terminarea programului de coaching nutritional mi-am schimbat toata garderoba. Un prieten mi-a spus: “Singurele elemente pe care le recunosc la tine sunt caracterul si culoarea parului”.

Nutrishape este pentru mine puzzle-ul starii de bine. Multumesc pentru ajutor!

Before
After

Lasa-i sa te inspire pe cei care au reusit!

Coachingul nutritional este diferit!

Acum te poti convinge gratuit. Programeaza-te la sedinta de evalure!

Adauga o intrebare noua si vei primi un raspuns in cel mai scurt timp