Iulian Apostol

Iulian a atins cea mai buna forma a lui prin coaching nutritional si antrenament sportiv personalizat.
Nume:Iulian Apostol
Varsta:25 ani
Inaltime:186
Greutate inainte:105 kg
Greutate actuala:82 kg
Kg pierdute:23 kg

*rezultatele variaza in functie de varsta, sex, stare de sanatate si caracteristicile organismului.

Cum ai descrie experienta traita in cadrul programului Coaching Fit?

“ 23iulie 2016…nu voi uita aceasta zi pentru ca a fost inceputul schimbarii corpului meu si al modului in care am ales sa traiesc. Nu ma simteam confortabil si am zis ca trebuie sa incep sa schimb acest lucru in cel scurt timp. Si nu o spun doar asa…de dragul de spune…schimbarea am inceput-o din urmatoarea zi.

Am spus STOP tuturor lucrurilor ce contineau zahar, fainoase, carne, sucuri si alte tampenii care “ajuta”la deformarea corpului. Am reusit sa slabesc 12-13 kg. Apoi am zis ca e clar, fara sport nu pot sa merg mai departe, imi era frica de “urmarile”slabitului, de ce avea sa fie daca nu incepeam miscarea. Stiam o prietena care a mers pe acelasi stil care la randul ei se apucase de sport, si o vedeam cum usor usor se transforma. Am intrebat-o cum reuseste si raspunsul ei a fost: Programul Coaching Fit de la NutriShape.

L-am cunoscut pe Bogdan, un profesionist in domeniu si un psiholog grozav as spune. De cand am intrat in sala si m-a pus pe banda imi spunea ca voi vedea rezultate datorita antrenamentelor lui. Si asa a fost! Cu o frecventa saptamanala cu 3 intalniri in sala, am inceput antrenamentele. Bogdan nu doar ca adapateaza antrenamentul in functie de nevoile si potentialul pe care il vede in persoanele cu care lucreaza, dar cel mai important e ca motiveaza. Stie sa puna accentual unde si cum trebuie.

Momentul acela in care ai un obiectiv de 15 repetari si la a 10-a crezi ca “gata, nu mai pot” el stie sa te conduca la finish. Nu credeam ca voi fi vreodata capabil de ceea ce am reusit, si sunt mandru de ce am realizat. DAR nu as fi reusit fara ajutorul lui Bogdan, care schimba exercitiile la fiecare antrenament, PROFESIONALISM, DIVERSIFICARE, MOTIVARE (foarte importanta!!!) sunt cuvintele ce il caracterizeaza si stie ce sfaturi sa dea pentru rezultate vizibile in privinta echilibrului intre sport si odihna, alimnetatie si relaxare. Este persoana care nu doar ca se dedica in ceea ce face, dar si comunica cu tine dupa antrenament, se preocupa de cum te simti si ce trebuie sa faci sa fii in forma tot tmpul.

Am invatat cum sa ajung la acest echilibru iar stilul de viata de acum nu se compara cu ceea ce era inainte. Recomand cu sinceritate si incredere in munca pe care Bogdan o depune cu cei ce doresc “schimbarea” corpului si stilului de viata.”

 

Before
After

Coachingul nutritional este diferit!

Acum te poti convinge gratuit. Programeaza-te la sedinta de evaluare nutritionala!

Adauga o intrebare noua si vei primi un raspuns in cel mai scurt timp