Luiza Stanciu

Am reusit sa slabesc aproape 15 kg in aproximativ 3 luni
Nume:Luiza Stanciu
Varsta:29
Inaltime:187
Greutate inainte:111
Greutate actuala:85
Kg pierdute:26 kg

*rezultatele variaza in functie de varsta, sex, stare de sanatate si caracteristicile organismului.

Cum ai descrie experienta in cadrul programului de coaching nutritional?

“Recomand cu toata deschiderea oricui isi doreste sa ajunga la o greutate normala, sa se simta frumoasa si atractiva!

Dupa 3 luni de colaborare cu NutriShape, pot afirma ca am gasit exact ce cautam si recomand cu toata deschiderea oricui isi doreste sa ajunga la o greutate normala, sa se simta frumoasa si atractiva!

Numele meu este Luiza Stanciu si de curand am incheiat programul Nutrishape! A fost un drum lung, pe alocuri anevoios si plin de capcane, insa in cele din urma, am reusit sa slabesc aproape 15 kg in aproximativ 3 luni. Am invatat ca mancarea sanatoasa nu este neaparat fara gust, ca o viata sanatoasa implica atat sport, cat si o alimentatie echilibrata! In momentul cand am pornit in aceasta calatorie imi doream sa aflu niste idei calitative si cantitative despre ce inseamna foarte-cunoscuta sintagma “a manca sanatos”, fiind deja satula de multitudinea de informatie ilogica, incoerenta si contradictorie din domeniul vast al nutritiei. Mai mult decat atat, am inteles necesitatatea schimbarii unor tabieturi slab nutritive cu alte tabieturi care ma “hraneau”, pline de vitamine si minerale de care organismul meu a profitat din plin, rasplatindu-ma cu energie si cu o stare de bine.

Sunt mituri total nefondate ca formarea unui stil de viata sanatos si mentinerea unei diete pe o perioada mai indelungata sunt bazate pe infometare si meniuri standard, pe o rutina plictisitoare care te va seca de viata si de buna dispozitie ! In cadrul programului am primit meniu saptamanal personalizat, conceput in timp real cu si alaturi de coach, unde unul dintre cel mai important factor a fost programul meu!

Dupa 3 luni de colaborare cu NutriShape, pot afirma ca am gasit exact ce cautam si recomand cu toata deschiderea oricui isi doreste sa ajunga la o greutate normala, sa se simta frumoasa si atractiva! Am inteles ca o greutate normala vine la pachet cu o incredere si o stima de sine aparte, cu o noua imagine despre sine, dar si cu aprecierea celor din jur.

Ca o concluzie, cred ca nutritia facuta cu ajutorul unor oameni specializati si profesionisti poate remedia una dintre cele mai mari probleme ale umanitatii: OBEZITATEA, boala stresului si a dezordinii lumii inconjuratoare! Ca un mic sfat : aveti grija de voi, pentru ca nimeni altcineva nu o va face! Nu va delasati, nu cedati! Nimeni nu a spus ca este usor, dar in final toate eforturile vor fi rasplatite!

Before
After

Lasa-i sa te inspire pe cei care au reusit!

Coachingul nutritional este diferit!

Acum te poti convinge gratuit. Programeaza-te la sedinta de evalu

Adauga o intrebare noua si vei primi un raspuns in cel mai scurt timp