Mariana

Mariana a atins cea mai buna forma a ei prin coaching nutritional si antrenament sportiv personalizat.

*rezultatele variaza in functie de varsta, sex, stare de sanatate si caracteristicile organismului.

Nume:Mariana
Varsta:30 ani
Inaltime:158 cm
Greutate inainte:60 kg
Greutate actuala:52 kg
Kg pierdute:8 kg

Cum ai descrie experienta traita in cadrul programului Coaching Fit?

Draga Bogdan,

Acum ca se implinesc 9 luni de cand ma antrenez cu tine vreau sa-ti multumesc pentru implicarea si devotamentul tau, pt rabdarea pe care ai avut-o si o ai in continuare cu mine, pt ca ma motivezi de fiecare data, pentru ca ai reusit sa ma aduci intr-o forma fizica mult mai buna.

 

Initial, cand am venit la tine, am fost sceptica in privinta faptului ca tu vei reusi sa ma faci sa nu renunt iar la sala dupa cateva saptamani/1 luna, insa ai reusit sa-mi schimbi parerea inca de la primele sedinte. Imi place ca antrenamentele sunt de fiecare data diferite, imi place ca stai cu mine la fiecare exercitiu incurajandu-ma sa duc la bun sfarsit toate repetarile, acel “Hai Chef inca 2 ca mai poti” conteaza mult, apreciez ca iti adaptezi programul in functie de programul meu…nu am mai intalnit nici o persoana “normala” care sa fie dornica sa vina de la 7am, pe zapada, pe ploaie, ca sa ma antreneze pe mine. Datorita tie am ajuns sa iubesc sala,  antrenamentele tale provoaca un soi de dependenta si nu le mai pot scoate din programul meu. Datorita tie sau, mai bine zis , din cauza ta am aflat ca si dupa 9 luni de venit la sala in mod regulat inca mai fac febra aproape dupa fiecare antrenament.

Ma bucur ca te-am cunoscut si tin sa-ti marturisesc ca atat tu, cat si ceilalti membrii ai echipei SporTnice sunteti ca si o familie pt mine.

Multumesc!

Coachingul nutritional este diferit!

Acum te poti convinge gratuit. Programeaza-te la sedinta de evaluare nutritionala!

Before
After

Adauga o intrebare noua si vei primi un raspuns in cel mai scurt timp