Ruxandra Niculae

Încă un lucru, care mi s-a părut minunat la Nutrishape, este faptul ca pentru fiecare obiectiv atins, cabinetul donează 50 lei pentru copiii săraci de la sate, prin campania „donator de viitor”.
Nume:Ruxandra Niculae
Varsta:36
Inaltime:172
Greutate inainte:69
Greutate actuala:59
Kg pierdute:10 kg

*rezultatele variaza in functie de varsta, sex, stare de sanatate si caracteristicile organismului.

Cum ai descrie experienta in cadrul programul de coaching nutritional?

“Ma numesc Rucsandra Niculae si am reușit sa ating greutatea optima, in trei luni, cu ajutorul cabinetului de Coaching Nutrițional Nutrishape, 10 kg. Povestea mea începe cam asa…
Eram nemulțumita de aspectul meu fizic, nu ma mai simțeam bine in pielea mea, astfel ca, am hotărât sa slăbesc câteva kg. Întrucât, in acel moment imi lipseau ambitia si motivarea, am avut nevoie de ajutor. Aveam nevoie de un nutriționist , care nu doar sa-mi personalizeze o dieta, ci sa ma si motiveze.

Astfel, am ajuns la cabinetul de coaching nutrițional, unde am realizat încă din prima ședinta de nutritie cu Mihaela, ca formam o echipa , si ca împreuna cu ea , voi reuși sa- mi realizez obiectivul. Profesionalismul, energia, entuziasmul si pasiunea Mihaelei pentru ceea ce face sunt molipsitoare. Pe parcursul celor 3 luni, Mihaela nu a restricționat obiceiurile mele alimentare, ci am construit împreuna săptămânal , un plan alimentar personalizat, eficient si sanatos, care a permis atingerea cu ușurintă a obiectivul propus.

Recomand tuturor din tot sufletul Nutrishape. Nu mai sufăr de ” cantaro- fobie” !! :).
Încă un lucru, care mi s-a părut minunat la Nutrishape, este faptul ca pentru fiecare obiectiv atins, cabinetul donează 50 lei pentru copiii săraci de la sate, prin campania „donator de viitor”.
Felicitări Nutrishape!!!

Before
After

Lasa-i sa te inspire pe cei care au reusit!

Coachingul nutritional este diferit!

Acum te poti convinge gratuit. Programeaza-te la sedinta de evaluare gratuita!

Adauga o intrebare noua si vei primi un raspuns in cel mai scurt timp